Politica de confidentialitate

Cine suntem

Adresa site-ului nostru web este: https://fashion-hour.com

INFORMATII SI LAMURIRI

Fashion Hour este un site de marketing afiliat. Asta inseamna ca noi nu vindem propriu-zis produsele respective, ci punem pe site produse si promotii ale altor magazine/site-uri. Produsele si promotiile prezentate sunt reale. Cand dai click pe un produs pentru a-l achizitiona, vei fi redirectionat pe pagina produsului respectiv de pe site-ul care il vinde. Plata va fi inregistrata de catre site-ul care vinde produsul, iar livrarea va fi efectuata de acelasi site. In urma tranzactiei, noi primim un comision de la partenerul pe care il promovam, pentru ca te-am ajutat sa gasesti si sa cumperi produsul pus la vanzare de el.

Pentru retur, consultati politica de retur a site-ului de unde se face achizitia, urmand intocmai pasii descrisi acolo. Pentru alte probleme aparute in urma achizitionarii produselor (calitatea produsului, defecte, probleme plati, etc), contactati site-ul/magazinul care a vandut podusul.

Fashion Hour nu este responsabil pentru eventualele neplaceri legate de achizitionarea produselor de pe site-urile promovate.

Fashion Hour nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza datele cu caracter personal ale vizitatorilor.

Pentru informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, introduse in timpul procesului de cumparare, consultati politica de confidentialitate a site-ului de pe care se face achizitia produselor.

In momentul de fata, promovam produsele site-ului Originals.ro.